HÜTAİ LOGO
I. Uluslararası Türk-Alman Çalışmaları Kongresi Duyurusu

"I. Uluslararası Türk-Alman Çalışmaları Kongresi",  Hacettepe Üniversitesi Türk-Alman İlişkileri Uygulama ve Araştırma Merkezi (HÜTAİ) öncülüğünde, Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğü,  Konrad Adenauer Vakfı, Federal Almanya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği ve Almanya Akademik Değişim Servisi'nin (DAAD) katkılarıyla 12-13 Kasım 2019 tarihleri arasında Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsünde gerçekleştirilecektir. Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi, Hukuk, Tarih, Edebiyat, Sosyoloji ve İletişim alanında uzman Türk ve Alman bilim adamlarının katılacağı kongrenin temel amacı, iki ülke arasındaki akademik diyaloğun geliştirilmesi ve dostluk köprülerinin sağlamlaştırılmasıdır.

Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonunda düzenlenecek, I. Uluslararası Türk-Alman Çalışmaları Kongresinde sizi aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Kongre dili Türkçe ve Almancadır. Tüm oturumlarda Türkçe - Almanca simultane çeviri yapılacaktır

3 Kasım 2019 tarihi itibariyle güncellenmiş Kongre programı için lutfen tıklayınız.